Thursday, 17 November 2011

mcm2 cerita

assalamuailaikum...fuhhh!!
dah lma xupdate blog...
sbbnya? mlas
mlass
mlass
xda idea
dan bila dh idea,
mlas plak
hummm...
entry ni nk cerita pasal kegembiraan berganda yg sy dapat baru2 ni:
pertama dapat anak buah lagi!!!
yg ke-13.. 
anak kepada kakak ke - 5.
walaupon lahir xckup bulan tp alhamdulillah sihat cuma sensitip ckit..
bru2  ni demam dan kne msud ICU.. oh! bukan icu di ipt! tp wad icu.. 
sedih sgt sya tgk die.. dah la kecik.. tebaring kat tgh2 katil icu yg besauu tu.. dgn wyr2 bagai..
dah la kaki n tgn jd biru2 sbb kna cucuk untuk ambik darah.. sob2.hampir menitis air mata saya tgk... kami sekeluarga sgt risau.. mama die apetah lg.. smpai xlalu mkn~~ 
almahdullillah dah boleh checkout ari rabu baru ni.. semoga sihat selalu lepas ni..amin..
ini lah rupenye my chenta hati no -13:
presented MOHD RAIS AL - FARABI with luv:::
 alolo tomei..mcm nk cubit pipi..demm!!

 kecik kan die..
 time cukur jambul...
 ini dua org kakak beliau.. abaikan yg tgh tu...ijat gatal nama die
ada lagi.. suke la kau kan bdk itam kt tgh tu.. asyik dikapit oleh awek2 je..
mulut si kakak tu~~ auww



kegembiraan kedua::
lagi anak buah!!
wauu!!
xlama lepas rai, AYRIS INTAN RANIA pulak was deliver to the world..
jadila cucu mak kite 14 org.. wuu ramainya..
nma intan diambil smpena nick name mama die..
bdk ni sgt demok dan aktif jugak..
tada!!


inilah dua kegembiraan saya..
|
|
|
masa raya haji bru ni, penuh rumah dgn adik brdik.. happening sgt.. 
wahh!!
kanak - kanak pon ramai dan bising sgt..
satu je cara nak diamkan diorg yg rmai ni adalah dgn:
pasang lagu cinta muka buku then:
hah! mcm ni la ghopenye bila pakat2 dok mengadap lptop reramai!
sume xtaw nyanyi tp back up ja kat part oo~~ouwooo~~tu..hahaha

No comments:

Post a Comment