Sunday, 24 April 2011

everyday is jamuan day!!

huhu... dlm kekalutan nak exam pon sempat lg ada jamuan2..
jamuan untuk team boria kolej ari sbtu(semalam) yg di sponsor oleh trainer which is Abg Amy kat pizza hut pavilion.. huhu besh sgt2..
mkn x hengat donia.. pic in progress..
mlm ni plak jamuan untuk artis2 feseni kolej( artis la sgt kan~~) huhu..
xkisah la.. jnji perut knyg ngn sate n currypuff makcik yg sgt maveless..
last kali snap photo jkp kreatif..
jeng2!!

ok dah! smbung stdy.. although mcm nk ngntuk jgn tdo! nti ko xbgun subuh!

Friday, 22 April 2011

yuhuuu!! jalan2!!

pergghh!!
dgr tajuk mcm bessh giler.. mcm g jln2 jauh sgt...
huhu..pdahal lawatan ke Pusat Sains Negara Bukit Kiara selama sejam je pon...
biasala.. yg namanya MOHD HISYAM tu memang suka wat plan last2 minute.. org bg idea je, terus ON..
ON THE SPOT plak tu.. maka berangkatlah kami pada pukul 4 ke lokasi kejadian disertai NURUL FADHILAH.. escot setia tu.. hihi... besh sgt wlaupon jap ja.. melihat keajaiban dunia sains... ikan beso!! tp agak kuciwa sbb banyak benda under mantainance (btoi ka eja ni)... xleh nak try.. huhu.. bila blik ke pasar mlm kerinchi la pulak isi perut... oh! nasi kukus pojaanku! burrpp!!
oppss! tiket masuk cuma lima hengget  jika bwk kad matrik!
ikan!
haha!! hitam meqelit



bajetnyeww

Tuesday, 19 April 2011

semangat dah datang !!

akhirnya!
dah nak abih stdy week baru nak smpai semangat stdy...
ceh! org lain dh penuh ilmu d dada, dia bru nak war2 kan kat sini...
YA ALLAH, KAU LAPANGKANLAH DADAKU UNTUK MENERIMA ILMU DAN MENGINGATI APA YANG DIPELAJARI..
semoga aku berjaya menaikkan pointer sem ni..
dah2!! p stdy!
sblum tu nk upload pic dinner ari tu.. sumenye hasil kamera org..

weewitt!!


bersama si cantek2 mlm itu..
seluruh hidupku ada kamu sayang..







terima kasih pada rakan yg menge"tag" pic saiya di fb... hehehehe.. dpt la jugak simpan wt kenang2an..
dah lupa nk amek pic sndri sbb asyik cbuk nak mencapub dan mencekik je mlm tu.. papepon enjoy the chinese food!!
kalau x enjoy lg memang tipula, siap TAPAU lagi!! huhu
p/s; thanks mom for the very nice dress.. syg mak lbih!

Saturday, 16 April 2011

mengidam...

weeeee!!!!!!!!!
akhirnya!
tercapai gak hajat nak makan durian..
hari tu g perak jeling2 je kat tepi jalan..
tapi org tu xnak belikan pon...
bila dah kna tinggal sorang2 kat bilik, bru kesian..
dapat jugak makan durian kat pj ptg td.. 2 biji 10 hengget..