Saturday, 10 December 2011

UNTUNGLA...

entry ni nak menceritakan betapa untungnya saya dgn kehidupan yang saya ada sekarang ni..

untungla sape dapat lelaki hensem berbaju pink dgn sifat penyayang mcm kat ats (kredit pic to: blog ini)... EH??????!!!
TIDAK2!! dah tersasar tajuk plak.. gambar di ats cerita lain, ini cerita say: hikhik ::
 untungla saya..
untungla... saya xda klas hari selasa, org lain ada, leh saya tdo lebih..
untungla... saya ada keja part time, boleh back up poket saya masa ujung bulan..
untungla... saya P.A thesis saya xgarang.. xdala saya nangis tiap kali lpas jumpa dia sbb kna reject tajuk..
untungla... saya ada banyak masa untuk wat asggment tapi saya wat last minit jgk..
untungla... saya ada kakak2 n abg yang slalu hulur duit masa kat kampung..
untungla... saya xpandai jimat.. duit habis cepat, skg saya dah pokai... 
untungla.. saya dok kolej ada dwn mkn, duit xda perut tetap kenyang...
untungla.. saya ada pkwe duk dkt2.. leh jumpa hari2 smpai dia bosan tgk sya..
untungla.. saya ada pkwe yg ada rmai adik agkat yg leh caring bila die sakit... ( eh? perlu ke yg ni??)
untungla.. saya ada bnyk assgment xsiap ag tp ada msa plak nak update blog dgn entry merapu ni...
untungla.. ungtungla... ok. dah abih..
 terima kasih sudi baca.. bubye..luv u all

Friday, 9 December 2011

ekspresi remaja tb9

marilah melayan gambar saya bersama kawan2 di pertunjukan fesyen untuk butik EDZ di event ekspresi remaja tibi9. Acara ni diadakan di UITM Shah Alam pada 2 disember.. sila tgok smpai berdarah hidong.. haha..







xsempat berkenalan dgn gurl ini. tp die sgt chantek..suke tgk die.

ini plak nma die also mira!! hehe

 kakak ni sgt cntik okay wlaupon xpkai mekap

 ni la owner eightdesign butik


 ahaks! ni mak andam kiteww

wif lydia ibtisam at booth remaja.. hehe.. dpt rm 10 for lari to this khemah only! haha..
thats all.. everything going smoothly on that day.. n luv the goodie which is shirt n shawl^^! thanks EDZ Team!
thanks sudi jenguk cini^^!