Sunday, 1 January 2012

selamat datang 2012..

entry pertama untuk tahun ini...
bismillahirrahmanirrahim..
tahun 2012 dah menjelma tapi still xda azam baru..
cuma mengharapkan yang terbaik untuk exam 12 jan ni..( stdy pon blum ada hati kau nk mengharapkan yang terbaik kan)
humm.. xda apa yg special untuk tahun baru.. sama mcm sblum ni.. masih x start stdy lg untuk exam..ciss!!
besday pon xde apa yg special..humm.. oh! tiba2 teringat kenangan pegi genting athun lepas~~sob sob
oh! btw tahukah anda setiap kali besday anda anda akan dapat tiket free untuk berfoya2 di taman tema genting? outdoor shj.mcm saya thun lpas..ngeee
ok lah kan dari nak byar 44 hengget tew..

ok lah.. dah xlarat nak tulis sbb tgh kja dkt tempat yg kipas dia mati.. fuhhh .. mcm dlm sauna!
bubye uollss!