Tuesday, 19 April 2011

semangat dah datang !!

akhirnya!
dah nak abih stdy week baru nak smpai semangat stdy...
ceh! org lain dh penuh ilmu d dada, dia bru nak war2 kan kat sini...
YA ALLAH, KAU LAPANGKANLAH DADAKU UNTUK MENERIMA ILMU DAN MENGINGATI APA YANG DIPELAJARI..
semoga aku berjaya menaikkan pointer sem ni..
dah2!! p stdy!
sblum tu nk upload pic dinner ari tu.. sumenye hasil kamera org..

weewitt!!


bersama si cantek2 mlm itu..
seluruh hidupku ada kamu sayang..







terima kasih pada rakan yg menge"tag" pic saiya di fb... hehehehe.. dpt la jugak simpan wt kenang2an..
dah lupa nk amek pic sndri sbb asyik cbuk nak mencapub dan mencekik je mlm tu.. papepon enjoy the chinese food!!
kalau x enjoy lg memang tipula, siap TAPAU lagi!! huhu
p/s; thanks mom for the very nice dress.. syg mak lbih!

No comments:

Post a Comment